A VP2030 Kft. tulajdonosa Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata. A gazdasági társaság műszaki lebonyolítási feladatokat végez, tanácsadási, tervezési, lebonyolítói mérnök szerepkörökben.


A cég létrehozásának  időpontja 2021. A gazdasági társaság elsődleges feladata és célja jelenleg a Veszprém-Balaton Európa Kulturális Fővárosa 2023 programhoz kapcsolódó infrastrukturális fejlesztések megvalósítása. Ezen túl szerepet vállalunk a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program, a Modern Városok Program előkészítésében, végrehajtásában és segítjük Veszprémben magánerős ipari- és lakóterületi fejlesztések előkészítését. Munkatársaink építész-, építő-, település-mérnök szakképesítéssel, építéshatósági és építésfelügyeleti tapasztalattal a hátuk mögött, komplex magas- és mélyépítési fejlesztések lebonyolításában vettek részt.


Magas és mélyépítési feladatok végrehajtása a tervezéstől a használatba vételig

A tervezési, pályázati, hatósági, beszerzési, közbeszerzési, kivitelezési feladatok koordinálása, műszaki támogatása. Teljes projekt lebonyolítás, üzembehelyezési, használatbavételi és működési engedélyezési eljárások támogatása.

Tervezés

Telepítési tanulmánytervek, beépítési tervek készítése, a fejlesztés megvalósításához szükséges településrendezési eszközök módosításának előkészítése, támogatása. Tervezési program és tervezési szerződés összeállítása, a tervezési folyamat támogatása.

Tervellenőrzés, műszaki ellenőrzés

Építészeti terv tervellenőrzése, a hatósági egyeztetések lefolytatása, a tervek szabályossági és megfelelőségi vizsgálata. A fejlesztés megvalósítása során műszaki ellenőrzés.

Építésjogi, pályázati, általános műszaki tanácsadás

Komplex magas és mélyépítési fejlesztések teljes körű műszaki szempontú támogatása.

MUNKATÁRSAINK